WAR FOR THE PLANET OF THE APES

Pe departe una din cele mai bune trilogii apărute în ultimii ani War Of The Planet Of The Apes este regizat de Matt Reeves şi este concluzia unei aventuri care a început în 2011 cu Râse Of The Planet Of The Apes, ne-a oferit un viitor dezolant în Râse Of The Planet Of The Apes iar acum spune un sfârşit surprinzător care închei în cel mai bun mod posibil povestea.

Motivul pentru care l-am menţionat pe Matt Reeves este faptul că a reuşit să aducă pe ecran un clasic instant cu acest ultim film, chiar dacă a fost regizor şi la celelalte filme, asta este vârful muntelui. Imagine şi muzică care reamintesc filme din altă epocă, omagiază originalul de o formă subtilă şi face dintr-o povestea care poate părea ridicolă un film excepţional. Alături de Andy Serkis, maimuţa principală Cesar în film, fac că filmul să fie mai mult decât o simplă a 3a parte ci o concluzie care să zici la care să zici ”Da, a fost o aventură adevărată

Nu pot să spun sau să scriu mai multe despre el, ar fi greu să izolez filmul faţă de celelalte două iar cea mai bună metodă este să fie văzute unul după altul. Nu există dubiu că fanilor şi criticilor le-a plăcut filmul dar oricine care ar vedea această trilogie, în special acest film, nu ar avea ce să comenteze din orice punct de vedere.

Comments

comments