TOKYO TRIBE

TokyoTribeJapanPosterMândru pot spune că pasiunea mea pentru filme şi cultura asiatică nu a dispărut, cum pentru unii este doar o etapă sau ajung să crească tot ce ţine de o cultură care zi de zi nu îi afectează. Şi pentru că încă mai mă uit şi urmăresc tot felul de manga-uri anime-uri şi filme japoneze la fel cum şi încă ascult muzica japoneză am dat peste ceva ce combina toate acestea într-un film de două ore absolut entertaining, TOKYO TRIBE.

tokyo-tribe-e1417306803687Ţin să precizez că nu este pentru toată lumea, în primul rând este vorba despre un muzical hip hop cu foarte foarte multe scene orientate spre publicul adult mai degrabă decât cei mai tineri. Are prostituţie, este violent, este o scenă de aproape viol şi toate astea într-un mod cât mai excentric şi colorat posibil. Nu este ofensiv însă cum am spus nu este pentru toată lumea. Nu ştiu sigur dacă cineva care nu a mai văzut ceva japonez şi doar ştie de Kill Bill ar putea să treacă prin film cap coadă şi să zică, da, a fost bun.

tokyo_tribe1 Sunt prea mulţi actori ca să stau să îi menţionez însă toţi au rolurile lor, exagerate, cânta, muzica este foarte bună, beat-urile sunt catchy la fel ca şi tema filmului, mai multe zone din Tokyo sunt controlate de ‘’triburi’’ iar unul vrea să îi controleze pe toţi şi are o armată, un alt trib, care să-i elimine pe ceilalţi este destul de interesant prezentată dar având în vedere că este un film bazat pe un mangă se simte lipsa a acelor triburi care nu fac neaparat parte în main plot şi nu mai apar până la sfârşit după ce au fost prezentate la începutul filmului.

d6b1eceb1290c2a9b2eb837c1291a5e2 Nu este o recomandare, este doar o părere personală, pentru cei curioşi. Pentru toţi cei care vor să vadă cultura Hip Hop-ului în Japonia elevată la acelaşi nivel că samuraii şi mecha-urile. Nu este în nici un moment plictisitor şi nu ajunge niciodată să pretindă mai mult decât ceea ce este. Distracţie.

NOTA FINALĂ: 5/5 FUN FUN FUN (atenţie la tancul CGI foarte foarte cheap!)

https://www.youtube.com/watch?v=JcgI8xILP-I

Comments

comments