TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES 2: OUT OF THE SHADOWS

 

Trebuia să încep cu melodia aia din desene animate dar în scris e destul de greu oricum cine le-a văzut probabil doar să o menţionez deja îi sună în cap Teenage Mutant Ninja Turtle Teenage Mutant Ninja Turtles Teenage Mutant Ninja Turtles Heroes In A Half-Shell TURTLE POWER! Iar motivul pentru care am început cu melodia desenelor este pentru că tot filmul, de la început până la capăt este un episod din desenele animate, şi cum ne place nouă aici în România, CU DE TOATE.

bebop-and-rocksteady-tackle-our-heroes-in-teenage-mutant-ninja-turtles-out-of-the-shadows-747739Zic că e cu de toate pentru că, diferit de primul, pe care nu l-am văzut la cinema pentru că am avut impresia că nu o să fie grozav şi a fost doar bunuţ, al doilea nu mai are nevoie să introducă nimic, sunt doar probleme simple şi o acţiune/aventură pe gustul tuturor. De la parte cu Shredder care scapă sau cum Commander Krang vrea să cucerească lumea la Ţestoasele Ninja făcând chestii de ţestoase ninja şi prezentând probleme cliche de echipa, care se rezolvă bineînţeles, totul este un fan service atât celor mari, care am văzut desenele când eram mici, cât şi celor mici care se uită la alea noi de pe Nickelodeon sau unde se dau la noi dacă se dau, Disney Channel, nu ştiu ce canale sunt la televizor că mă uit rar şi când o fac mă uit pe History Channel.

19361741-mmmainSurpriză şi unul din cele mai distractive lucruri despre film au fost cei doi inamici sau duşmani sau villain sau mă rog, în afară de Shredder, care şi el la rândul lui revine dar în formă normală nu Transformer, aceştia fiind Bebop şi Rocksteady, rinocerul şi porcul (în fine facocer) care au avut cele mai bune faze şi au furat cam toate scenele în care au apărut. Mai apare şi Casey Jones jucat de Stephen Amell, tipul din Arrow, care este dubios să îl văd în altceva decât în Arrow dar s-a potrivit la fix. Singurul minus la actori ar fi Megan Fox, m-a scos din film destul de mult faptul că arată cum arată şi parcă nu se potriveşte dar parcă a avut mai puţin screen time decât în primul aşa că nu ar fi mare lucru. Oricum asta e doar o chestie de a mea, nu îmi place de ea că actriţă şi singurul film care a fost cât de cât ok în care a jucat a fost Jonah Hex şi am impresia lumea nu a văzut Jonah Hex (Un film bazat pe un personaj DC foarte underrated şi prost notat cam peste tot, dar pe mine m-a distrat, chiar dacă vorbea cu morţii).

teenage-mutant-ninja-turtles-out-of-the-shadows-14566-largeRevin şi la ultima şi cea mai interesantă parte dintre toate, spoiler free pentru că trebuie văzut de toată lumea şi aceea este că pe lângă acţiunea şi distracţia non-stop a filmului a avut cel mai bun 3D care l-am văzut în ultima vreme, dacă în alt review în trecut am zis că era cel mai bun 3D, asta l-a depăşit cu siguranţă. Au fost chiar vreo 2 scene în care m-am ferit pentru că zburau chestii sau eram eu foarte atent la acţiune. 3D făcut corect aş putea spune, dar a fost un pic mai mult de atât. CGI-ul este foarte bun în continuare şi merge la fix cu plotul şi acţiunea de desen animat, iar dacă nu stai să descoşi fir cu fir micile probleme o să fie o distracţie şi o plăcere absolută să te uiţi la film.

Comments

comments