Sausage Party

De ceva timp am renunţat la a mă uita la desene, animeuri, lung/scurt metraje animate sau orice are de a face cu un desen animat în orice formă la cinema (excepţia fiind LEGO THE MOVIE care mi-a plăcut foarte mult dar asta nu schimbă cu nimic de ce nu mă mai uit la desene). Aseară am făcut din nou o excepţie şi m-am dus curios să văd Sausage Party, o comedia animată care este făcută pentru publicul adult şi trebuie să repet din nou, PENTRU PUBLICUL ADULT.

Sausage_Party-193408355-largeCum ar zice la televizor limbajul este licenţios, este atât de mult limbaj licenţios că la un moment dat devine chiar plictisitor, fucks în stânga fucks în dreapta, violenta animată, moarte şi conţinut sexual aproape explicit. Sfârşitul te lasă cu gura căscată dar aia e direct partea în care mănânci tortul şi cireaşă de pe tort. Toată aventura satirizează religie şi cultura şi filmul este un pic mai altfel decât este prezentat în trailer, lucrul care nu este deloc rău, iar unele dintre glume de-a lungul filmului sunt chiar foarte amuzante şi ca să dau exemplu de una, la un moment dat apare melodia ”I would do anything for love” a lui Meat Loaf şi este cântată de un personaj animat Meat Loaf la cutie. Sună stupid, este amuzant.

sausage-party-trailerNu sunt mai mult de spus despre el fără să intru în spoilere sau scene care dacă le-aş poveştii şi-ar pierde farmecul. Nu este 3D ceea ce chiar mi-a plăcut şi nu ţine mai mult decât trebuie, cam un pahar de suc de 0,75 şi timpul necesar să ţi se aşeze pizza care doar ce-ai mâncat-o înainte să mergi să îl vezi. Nu ştiu dacă e neapărat de văzut la cinema sau merge şi acasă dar oricum îl recomand până săptămâna viitoare când apare War Dogs. Sau poate chiar vă plac desenele şi atunci e un must see.

 

Comments

comments