R100

r100-680054l Da, da, da, da. Da. Da da. DA! *Muack* Superb. Ce pot sa spun decat super spre fantastic cu o tenta de magnific. Este atat de meta, atat de WTF este o idee atat de grozava si stupida in acelasi timp ca este foarte foarte tare. Am dat peste el cu ceva timp in urma dar poster-ul nu mi-a facut cu ochiul si nici nu am vazut trailerul. Luni mai tarziu probabil…sau relativ nu au fost asa de multe 1 sau 2 cred am vazut ca cei de la Machinima ETC au fost la un club de BDSM pentru interviuri legate de film. Ok….am vazut niste secvente din film au vorbit cu dominatrix si actrita care a jucat CEO-ul companien BONDAGE in film si am zis ok, trebuie sa il vad. Si a fost o alegere de care sunt mandru. Mai mult ca mandru. Orgolios probabil.

6abfc2276e075f21a38dcae13fb14c8b

Sa spun despre ce e vorba este simplu, un tip normal care lucreaza la un magazin de mobila nevasta e in coma el are un copil si din cand in cand il mai ajuta si socru. Ca sa iasa probabil din monotonia si tristetea in care se afla se duce la un club numit ‘’BONDAGE’’, care spre deosebire de celelalte locuri de sado-maso acesta ofera un contract pe timp de un an care nu se poate incheia si consta in trimiterea a unei dominatrix in oricare moment al zile pe neasteptate la client asa pentru senzatii tari…si dureroase. Cealalta conditie este sa se supuna oricand. Si pana aici destul de simplu, insa nu este asa, atatea intamplari, atatea situatii, nici nu as putea descrie scene fara sa le fac spoiler si sunt fantastice insa voi descrie una din scene cat mai bine posibil. La el acasa vine o dominatrix care imita voci il acopera la ochi il leaga si il biciuieste. Se aude o voce de baietel care intreaba ‘’Tati cin este femeia asta si de ce te bate’’ sau ceva de genu. Tipul crede ca ea imita vocea copilului insa nu, chiar era baiatul. Baiatul este legat si el cu sfori, gagged la gura si acoperit la ochi. Intre timp mai apare inca o dominatrix REGINA SALIVEI, care incepe sa il scuipe cu jet. Dupa o scena dubioasa in care il umileste si in capul lui la umilit toata familia scuipandu-l  cu jet incepe sa isi faca treaba sau cum a zis ea ‘’Sa ii dea GUST’’. Blendeaza mai multe chestii, rosii oua si asa si face un dans foarte ciudat, este o chestie editata super super misto pe ritmult muzicii dupa care il scuipa cu fiecare chestie care o bea blenduita. Incearca sa il scuipe dintr-o alta camera insa se rupe balustrada, ea cade si moare. Si asta ar cam fi o scena NORMALA.

r100still__span

Mie unu mi-a placut. M-am simtit fantastic, am ras, am wtf-uit, a fost superb facut superb jucat si un what the fuck enorm per total cu un final care nici nu as putea sa inventez, nici nu ar fi spoiler sa spun ce se intampla la sfarsit ca este vorba de tot drumul pana acolo care face tot filmul ci nu finalul, in care omoara o armata de dominatrix elitiste in costume ninja cu grenade este scos din casa de CEO-ul, si probabil unica femeie de origine americana din tot filmul, dus intr-o cabana si lasat insarcinat. Da, la sfarsitul filmului actor principal ramane insarcinat. Si isi face un photoshoot. Cu fi-su si cu burta mare.

NOTA FINALA: SUPER, CHIPSURI, COLA, TOT. MARE, MULT.

Comments

comments