LOGAN

Sper sincer şi din tot sufletul că asta să fie ultimul film în care Hugh Jackman apare ca Wolverine. Este finalul meritat. Este cel mai bun sfârşit de drum atât al personajului cât şi a actorului după atâţia ani de hits and misses. Este o formă spectaculara de a zice adio a două personaje, pentru că şi Patrick Stewart zicea că ar fi ultima aparţie că Charles Xavier, mult iubite de pe marile ecrane. Şi când un film nu a fost foarte bun *ehem* X-MEN 3 *ehem* faptul că Patrick Stewart apărea în el îl făcea un film de văzut.

Nu este că nici unul din celelalte filme cu supereroi, nici măcar că celelalte din categoria lor de filme, ca să nu comparăm cu cele Marvel Marvel ci direct doar cu X-Men. Este un road trip, este o aventură, este o premoniţie (The Wolverine) făcută realitate şi chiar dacă Deadpool a dat startul filmelor R-Rated violenţă pe care o vedem reprezentată în film şi-a câştigat singura de-a lungul anilor meritul. La fel şi noi să vedem un film în care Wolverine îşi foloseşte ghearele pentru a tăia cu adevărat oameni. De ce nu se compară nici cu Deadpool? Pentru că în timp ce violenţă este cam tot pe acolo felul în care este prezentat filmul aduce aminte mai mult de ceva de genul Hell Or High Water, neo-western-drama decât Deadpool care doar îmbunătăţeşte într-un mod vulgar dar amuzant umorul Marvel.

Este un drum final către probabil unul din cele mai neaşteptat de bune filme ale ultimilor ani. Mai vedem câte un film bun şi da, te surprinde, dar LOGAN este genul de film care rămâne cu tine din toate motivele, fie bune fie rele. Poate peste câţiva ani nu o să îţi aduci aminte de cine erau ceilalţi copii sau de tipul rău din film, dar o să îţi aduci aminte de un sacrificiu şi o scenă mai mult ca memorabil de sfârşit într-un film plin de puncte forţe.

Nici nu vreau să mai comentez mai mult de filmul ăsta pentru că este atât de bun că nu merită ratat, sau spoileruit sub nici o formă. Nici măcar văzut trailerul. Direct este de văzut filmul.

Comments

comments