GRINGO

Din când în când este bine să mergi la cinema să mai vezi filme care nu te solicită absolut deloc şi nu au pretenţia de a fi solicitante sau de a reinventa roata comediei prin sketchuri şi gaguri şi alte minunăţii (am văzut Game Over, Man şi nu a fost o experienţă tocmai bună) iar Gringo este acel tip de peliculă.

O mână de actori buni care se vede că nici eforturi de Oscar nu fac dar nici acolo nu sunt pentru a ridica un salariu se distrează cu un film a cărui personaje sunt ticăloase, un pic chiar şi actorul principal dar situaţia lui este justificată. Din nou Joel Edgerton (doar ce am vorbit de el în Red Sparrow) apare dar de data asta într-un rol care bate spre comedie cu un personaj detestabil alături de Charlize Theron care nu este foarte departe de aceleaşi trăsături. Un duo dinamic de sociopaţi care caută beneficiul profitând de bună credita a personajului principal interpretat destul de haios de David Oyelowo. Mai apare şi Sharlto Copley dar ce face rămâne pentru voi de văzut.

E probabil un pic mai mult decât ce vedem în trailer şi are momente în care încetineşte considerabil filmul dar reia foarte repede atât comedia cât şi acţiunea şi nu lasă dezamăgit pe nimeni la sfârşit. Este o recomandare lejeră, este un film lejer, a cărui plot principal sau premiza reiese din trailer însă aventura începe de acolo şi vedem ce se întâmplă într-adevăr.

Comments

comments