GAME NIGHT

 

Cine s-ar fi gândit că Jason Bateman şi Rachel McAdams ar avea aşa de bună chimie într-o comedie aproape neagră? Recunosc că pe separat sunt amândoi actori foarte talentaţi, Bateman pe comedii dar l-am văzut şi în alte genuri şi McAdams, în general în drame. Dar uite că anul a început destul de bine cu o comedie peste linia mediocrului.

Zic asta pentru că mai mult ca sigur trailerul arata destul de multe dar nu tot iar ce fac comedia asta să sară peste banal şi peste previzibil sunt micile twisturi spre sfârşit care scot filmul din sacul comun de comedii de genul. Nu pot spune prea multe despre plot în sine fără să intru în spoilere şi filmul şi-ar pierde farmecul însă pentru doi regizori care nu au făcut decât Vacation înainte este un pas foarte mare înainte în cariera lor.

Este decent vizual şi actorii sunt destul de relaxaţi dar nu cât să apară în film de dragul de a încasa un ban. Toată lumea se distrează şi spre deosebire de filme ca THE HOUSE, comedia aia de anul trecut cu Will Ferrell şi Amy Poehler, care cred că aproape în totalitate a fost un exerciţiu de improvizaţie, în GAME NIGHT toţi stau pe script şi pe ton. Şi de multe ori este mai bine să te bazezi pe ceva deja clădit decât pe famă unor oameni care pot sau nu fi amuzanţi. Nu tot ce arunci spre perete se lipeşte la fel cum nu toate glumele pe care le faci or să ţină. În special într-un film.

Comments

comments